Soms moet je blijkbaar slim zijn in plaats van sportief

RCH 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

1 april 2017 14:00

Hedenmiddag op een zonnig jagersveld ontvingen wij RCH uit Heemstede ,waar wij de heenwedstrijd met 6-1 hadden gewonnen.Iets na twee uur liet scheidsrechter de Heer K.Dallinga aftrappen ,de eerste de beste kansen waren er voor RCZ ,maar werden enkel niet benut vooral Peter had geen geluk in de afwerking.na ongeveer tien minuten spelen was het wel raak een cornerbal voor RCZ genomen door Hakan op het hoofd van Remco binnenkant paal 1-0.Even later door goed stoorwerk van Hakan en Peter speelde de laatste man van RCH verkeerd terug ,waardoor Peter de bal kon onderscheppen en de 2-0 wist te scoren.Na ongeveer een half uur spelen kon Arno even zijn handen voor het eerst even warmen via een terug kopbal .Voor rust nog een opgelegde kans voor HAKAN ,maar voor open doel wist hij hem er nog over heen te schieten,lichaam voor over en niet achterover .Na rust hetzelfde spelbeeld alleen na een kwartier spelen een zeer vervelende blessure voor Michael(O) en moest helaas voor ons ondersteund het veld verlaten ,voor hem kwam Jeroen in het veld.Even later wist ons monument te scoren ,maar scheidsrechter Dallinga liet over roulen door de keeper van RCH vanwege buitenspel ,maar dit kon in het geheel niet daar er nog een speler van RCH bij de achterlijn stond ,ook de grensrechter van RCH gaf doelpunt aan ,maar de scheidsrechter ging daar niet mee in conclaaf ,wat hij wel had moeten doen natuurlijk en niet op een advies van een keeper afgaan .Maar tien minuten voor tijd wist Hakan toch de 3-0 binnen te tikken.Na afloop lag de grensrechter van RCH aan de keeper uit dat het wel degelijk een doelpunt was en geen buitenspel,het commentaar van de keeper was soms moet je slimmer zijn I.P.V. sportief te zijn.Jongens bedankt voor een fijne voetbalmiddag.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)