RCZ 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

8 april 2017 15:00

Hedenmiddag gingen wij op bezoek bij V.V.Schoten in Haarlem,daar aan gekomen bleek dat er van onze zijde veel belangstelling was en van de tegenstander nihil.Al in de eerste minuten konden we al zien waarom Schoten onderaan staat er leefde weinig overtuiging in die ploeg vergeleken met RCZ. De eerste kans was ook voor ons maar Hakan het vizier niet op scherp staan, na balverlies van Mark kwam de eerste echte kans voor Schoten maar een schitterende redding van Jeffrey voor kwam erger en in dezelfde minuut weer een kans voor Hakan maar voorlangs.Even later moest Jeffrey alweer schitterend redde om een achterstand te voorkomen.Maar nu vond RCZ het genoeg want in dezelfde minuut stuurde Mark met een schijnbeweging twee man het bos gaf een pass op Antonio en deze lobt hem over de keeper heen 0-1.Paar minuten een combinatie tussen Michael(J) en Antonio terug leggen op Mark deze haalt uit met een schuiver 0-2 en nu telde hij echt (KLAAS).Schoten liet het er niet bij zitten en zocht de aanval op en nu lukte het wel om Jeffrey te passeren  maar gelukkig wist Andre nog net voor de doellijn redding te brengen en de cornerbal leverde niets op voor Schoten.Hierna een knappe bal van Jeffrey op Fred deze door naar Peter gaf meteen voor en Hakan tikte binnen 0-3.Nadat Schoten de kans had om 1-3 te maken ,maar de de speler maaide finaal over de bal heen en via hotsknots kwam de bal bij Peter en net over de middenlijn haalde Peter uit en de bal ging over de ver voor zijn doel staande keeper heen 0-4.De 0-5 gemist spraak recorder heeft deze niet goed gepakt excuus daarvoor.Uit een cornerbal van Remco die Antonio in stelling bracht en deze ronde af 0-6.Even later een knappe bal vanaf het middenveld op Hakan deze kon door lopen en scoorde de 0-7.Nog was de honger niet gestild weer een pass van Michael(O) op Hakan en dat was nummer acht 0-8.Maar het slot akkoord was voor Schoten want na een schwalbe van een speler van Schoten floot de scheidsrechter voor een pingel en daarmee werd de eer gered 1-8 en de aftrap floot de scheidsrechter voor het einde van deze sportieve wedstrijd en werd er gezamenlijk een aperitiefje gedronken op veld.Jongens Bedankt voor een fijne voetbalmiddag.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)