Bloemendaal 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

29 april 2017 14:00

Hedenmiddag ontvingen wij Bloemendaal uit de gelijknamige plaats waar wij uit met 4- 0 van hadden gewonnen,wat zal het vandaag worden .Om vijf minuten over twee liet scheidsrechter De Heer K.Dallinga aftrappen en de eerste de beste aanval via links na een doorloop bal van Michael(O) op Peter deze gaf indirect voor  en Hakan was er als de kippen bij om binnen te tikken 1-0.En daar bleef het niet bij want al in de derde minuut was het weer raak maar nu over rechts ,nu de andere Michael(J) gaf een pas op Antonio en weer Hakan die voor de 2-0 tekende .Na wat enkele kansen gemist te hebben was het na twintig minuten spelen weer raak ,maar nu deed Hakan het zelf ,hij omspeelde drie man en schoot vanaf de zestien keihard in de kruising 3-0 een onvervalste hattrick van Hakan.Vijf minuten later dacht Michael(O) wat Hakan kan,kan ik ook en begon ook aan een solo en schoof beheerst de 4-0 binnen en drie minuten voor rust tekende Antonio voor de 5-0 na een voorzet van Peter knikte hij binnen even later floot de scheidsrechter voor de rust en U zult misschien denken En Bloemendaal zij waren hooguit twee keer over de middenlijn geweest en Arno had alleen twee terug speelballen gehad..Na rust had net zo goed op papier af kunnen doen zo slecht als onze mannen met de kansen omging het enigste wapenfeit was dat Bloemendaal toch in onze doelmond verscheen en Andre tegen zijn man aanliep en deze zieltogend naar de grond ging en Klaas op zijn fluitje blies en een pingel gaf aan Bloemendaal en ze deze kans dan ook niet onbenut lieten en beheerst scoorde zodat zij toch de eer hadden gered.Jongens weer Bedankt voor een fijne voetbalmiddag.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)