Mannen zondag, 1, 4e klasse E

22 januari 2017 14:30

Scheidsrechter

Laar, A.D.J. van

Hedenmiddag moesten wij op ons thuiscomplex de resterende 18 minuten uitspelen van de gestaakte wedstrijd .Ons doel was stand houden en de 0-1 over de streep trekken,een nerveus begin van onze kant met een paar wilde trappen naar voren ,en over de lijn schieten probeerden we stand te houden.ook een compliment voor de scheidsrechter die alles goed zag ook de kleine overtredink(jes) floot hij voor .Na ongeveer tien minuten een crosspass van Dave op Mousa die vanaf eigen helft opstoomde naar het strafschop gebied van N.W  waarop de back als antwoord had neerhalen of laten schieten door Mousa het laatste gebeurde en Mouse ronde beheerst af 0-2.Dan denk het is binnen en nu rustig uitspelen maar niets was minder waar met een rode kaart en een tweede gele kaart (beide onnodig)trokken we toch deze overwinning over de streep .Jongens doe voortaan je voordeel er mee als er een fluitsignaal klinkt,blijf dan verder van de bal af ,of houd je mond ,je weet nu eenmaal de ene scheids geeft er geel voor en de andere doet niets knoop dit goed in onze oren.Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S) O,ja Mousa we lopen niet meer mij voorbij na de wedstrijd he!!!!!!??