DSOV JO9-1

Competitie

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 23

6 mei 2017 12:00

Zaterdag 6 mei...... de spannendste wedstrijd van het seizoen, er moest vandaag flink gewonnen worden van de koploper. Hoeveel precies was onduidelijk, maar 3-0 was de stand die het moest worden en dan waren de jongens kampioen. De vorige wedstrijd tegen hun was 3-3.
Om 12:00 uur begon de wedstrijd en om 11:30 verzamelen.
De jongens waren er klaar voor, en hadden er zin in. De ouders daarin tegen waren licht gespannen..
Amper 5 minuten gespeeld en Micha schoot van afstand de 1-0 in het net, dat was een goed begin.. Maar ook de tegenstander moest scoren  en  ook hun schoten op doel joaquim hield de bal tegen.
 Kans van River werd gestopt door de keeper. Rcz heeft veel kansen, maar de bal wilt er niet in.
Uitbraak van DSOV gelukkig net naast, pfff wat een spanning langs de kant.Weer een kans van River net naast en we krijgen een corner. Yassine neemt hem, weer net naast.Djenero maakte een goede slijding en voorkomt een kans. Tegenstander weer aan de beurt Jazzy blokt de bal goed.  Mooie voorzet van Micha op Yassine maar helaas zat de keeper er tussen. Justin had nog een grote kans, maar hij wou er gewoon niet in.
Rust... er moet in de 2e helft echt nog 2x gescoord worden.Kans voor River weer zat de tegenstander er tussen corner. Micha neemt en Yassine scoort... wat een blijdschap (vooral langs de kant)
Er kwamen zoveel kansen voor zowel ons als voor dsov.Maar beide partijen hadden een goede keeper op doel die de ballen uit het doel hielden.
Uiteindelijk zit de wedstrijd erop, en nu....
KAMPIOEN. Uiteindelijk was 2-0 dus voldoende. Wat een ontlading
onze jongen, onze bikkels zijn weer kampioen! Ook voor se winterstop was dit top team kampioen.