Jong Hercules 35+1

Competitie

Mannen 35+ zaterdag, 35+1, 1e klasse 09

22 april 2017 14:00

Hedenmiddag eindelijk weer eens een thuiswedstrijd voor ons elftal.Al zag dat er niet naar uit ,daar J/H niet compleet was dit vanwege verkeerschaos op N 203 dit vanwege een enorme brand in het westelijk haven gebied in Amsterdam.De wedstrijd was amper bezig of het was al 1-0 ik wou dit inspreken op mijn telefoon en wat denkt u vergeten ,maar gelukkig wel een pen en Gertjan haalde papier voor mij uit de bestuurskamer dus kon ik het een beetje opschrijven en vandaar een beknopt verslag(JE).Antonio gaf de pass op Peter en deze maakte 1-0 dit opgetekend uit de monden van Gertjan en Peter v/d Wardt.Even later een pass van Vabian op Antonio en deze maakte de 2-0.Nog geen twee minuten er na een misverstand tussen Ab en Arno maar gelukkig naast.Na weer een paar kansen gemist te hebben (Hakan) wist deze toch de 3-0 te laten aan tekenen na een pass van Antonio.En Peter maakte er voor rust nog 4-0 van wat ook de ruststand werd.Na rust ik was nog in de kantine aan het praten zag ik ineens dat de tweede helft al was begonnen en ook door het raam zag ik de 5-0 er ingaan ,dit door tikkie terug Jaap van de keeper van J/H en Antonio kon binnen tikken.De 6-0-was erg mooi Vabian speelde op zijn eigen de grensrechter wou voor buitenspel vlaggen ,maar hield gelukkig in want Vabian ging alleen door en scoorde beheerst de 6-0.Hierna kwamen er nog kansen voor Michel hoog over ,Michael(O) hoog over Jeroen ver naast maar doelpunten kwamen er niet meer Dank voor invaller grensrechter Frank daar onze vaste grensrechter de Heer J.Laan familiedag had. Jongens Bedankt voor weer een fijne voetbalmiddag.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)