AFC 35+2

Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

23 september 2017 14:00

Hedenmiddag ontvingen wij op een zon overgoten Jagersveld een voor ons een nieuwe tegenstander het al oude Amsterdamse AFC de club van jack van Gelder en Sjaak Swart.Vanaf de aftrap was al te zien dat de tegenstander niet erg op dreef was,onze voorwaartsen liepen er als zoete broodjes doorheen ,en uit een van die aanvallen wist Vabian te scoren dit in de 30e minuut 1-0.tien minuten later was het de BUITENLANDER (HAKAN) die al glijdend de 2-0 wist te scoren.Hij nam na rust ook de 3-0 voor zijn rekening,hierna was het de wedstrijd van Antonio die een zuivere hattrick wist te scoren en zodoende een 6-0 overwinning op het scorebord bracht.Het elftal speelde in de volgende opstelling, Arno.Michael de Vries,Remco Steding,Patrick, Frank Meyn,Michael Willemse,EL.C,Vabian Braam,Antonio,Hakan en Peter Mandjes.Reserve Mark Verkuil.Fred en Jeroen die na rust alle drie in het veld kwamen,jongens dit was een beperkt verslag daar ik mijn spraak recorder niet mee had dus met dank aan Karel voor het doorgeven van de doelpuntenmakers. Tevens dank aan ons Nieuwe B Lid en scheidsrechter de Heer M.Goebert en onze vaste Grensrechter de Heer J.Laan.Jongens Bedankt voor een fijne voetbalmiddag.Zeer Vele Trouwe Supporter(S)