Datum

30 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Hedenmiddag togen wij naar Tuindorp-Oostzaan om daar de Meteoor te bestrijden,na een paar minuten spelen een goede mogelijkheid voor Hakan maar helaas net naast .Na ongeveer vijf en twintig minuten een diepe bal van Remco op Peter die meteen voor op Hakan en dat betekende 0-1.Vijf minuten hierna weer een bal van Remco op Peter die kapt zijn man uit en haalde uit en dat betekende 0-2 ,dus toch 2-0 voor ondanks dat Michael(O) wissel stond met Fred en Antonio.Het wordt een klein beetje eentonig maar weer Remco die goed stoorde door op Antonio en die scoorde de 0-3.Na Rust de wissels er in maar toen werden we erg slordig achterin want binnen een paar minuten wist de Meteoor twee keer te scoren en toen spookte volgens leider Karel de wedstrijd van vorig seizoen tegen Eendracht,82 door zijn hoofd ,maar even later konden we weer op veren want na de 2-3 kwam Hakan weer in het veld en door een verkeerde pass van de Meteoor kon Hakan de bal op pikken en beheerst afmaken 2-4.Even later nog na de derde keeperswissel bi de Meteoor kwam er een knappe voorzet van links en Hakan tikte binnen 2-5.Het  slotakkoord was voor de  Meteoor die via de rug van Fred de 3-5 binnen schoot al met a een terechte uitslag.Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)