Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

21 oktober 2017 14:00

Scheidsrechter

Marcel Goebert

Vanmiddag ontvingen wij een voor ons onbekende tegenstander het al oude Amsterdamse DCG ,al na een paar minuten konden wij zien dat deze ploeg wel aardig kon voetballen ,en dat wij niet zomaar er over heen zouden lopen.De eerste kans was voor Peter maar werd gekeerd door de keeper en Antonio in de rebound op de rug van een verdediger en dat leverde een corner op waar niks uitkwam.Vlak hierna een solo van EL.C  gaf op tijd af aan Antonio en maakte het karwei beheerst af  1-0.Maar u moet niet dat alles RCZ wat de klok sloeg ook DCG kon voetballen want een knappe voorzet van hun rechtsbuiten werd maar net aan rakelings naast gekopt .Hierna werd het de wedstrijd van Michael(O( eerst een knap genomen vrije trap maar recht in de handen van de keeper ,even later een afstandsschot ook recht in de handen van de keeper ,weer even later een pingel genomen door Michael(O( ook gestopt door de keeper dus werd er gerust met een 1-0 voorsprong.Na rust weer en hoofdrol voor onze Michael(O( het veroorzaken van een pingel voor DCG en deze werd feilloos benut door DCG 1-1.Even later een vrije trap genomen door Frank maar ook recht in de handen van de keeper.Tien minuten een prachtige kans voor Hakan maar die werd niet benut en uit de tegen aanval wist DCG de 1-2 te maken wat een tegenvaller ,en uit het vervolg bleek dat we toch onze eerste nederlaag gingen lijden ,maar nee een minuut voor tijd nog een vrije trap voor RCZ rand zestien ,genomen door Mark op Peter deze door op Hakan en die tikte binnen 2-2 en scheidsrechter de Heer Goebert liet niet meer aftrappen en floot zo voor het einde van dit beladen duel.Jongens Bedankt.Zeer Vele Trouwe Supporter(S(