RCZ 35+1

Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

14 oktober 2017 13:45

Deze week helaas een beknopt verslag(je(daar ik alleen de tweede helft aanwezig was.Kreeg na afloop van Max een lijstje met de namen van de doelpuntenmakers in de eerste helft,na enig uitleg bleek dat wij eerst met 1-0 achter kwamen ,maar daarna herpakten onze jongens zich snel want dat ik met de rust aankwam hoorde ik al van Michael(O( dat het al 1-7 stond.Hier even de doelpuntenmakers op rij Hakan 1-1,Peter 1-2,Michael(o( 1-3,Michael(O( 1-4,Hakan 1-5,Michael(O(1-6,Michael(O(1-7,de tweede helft werd een gezapige tweede helft mem kon aan het spel zien dat de wedstrijd gespeeld was ,en de tegenstander op alle mogelijke manieren probeerden om niet in de dubbele cijfers te geraken en wel in sportief opzicht natuurlijk.Maar een kwartier voor tijd gaf RCZ toch even gas bij en scoorden Peter de 1-8,en Hakan de 1-9 en 1-10 even later floot de scheidsrechter voor het einde.Maar wat bleek de wedstrijd was nog bezig en de uitslag stond al op Voetbal.nl en wel verkeerd want volgens voetbal.nl hadden we een 3-2 nederlaag geleden ,waarop Gertjan meteen heeft gereageerd richting de KNVB . Ook volgens de Voetbal.NL was onze Jeroen de ,The Man of de Match.Jongens Bedankt en tot volgende week .Zeer Vele Trouwe Supporter(S(