Sloterdijk avv. 35+1

Competitie

Mannen 35+, 35+1, 1e klasse B

11 november 2017 14:00

Hedenmiddag op winderig en koud Jagersveld ontvingen wij het Amsterdamse Sloterdijk.Al na drie minuten was het raak een pass van het middenveld op Peter deze gaf voor en Hakan tikte binnen.Even later na goed stoorwerk van EL.C op het middenveld meteen een pas op Peter deze gaf weer voor en Hakan scoorde de 0-2.Even later was het weer raak Mark gaf een pas op Peter maar Vabian liep daar ook ,nam de bal mee liet zijn man staan gaf toen voor op Hakan ,maar iets te ver Hakan maar hij wist toch de bal te bemachtigen kapte zijn man uit en scoorde de 0-3 ,dus een onvervalste Hattrick van die buitenlander(Hakan).Daar ik even naar het toilet moest heb ik de tegen goal van Sloterdijk gemist ,maar in de rust hoorde ik van scheidsrechter de Heer M.Goebert dat Arno een voorzet verwachtte en de bal zo het doel in ging 3-1 dus met de rust.Na rust een pas van Hakan op Michael(O) omspeelde de keeper en wist tussen twee spelers door de 4-1 te maken.Even later hij zal het denk ik niet leuk gevonden hebben maar Vabian daar even gepoort op het middenveld  ??.Even later wist Sloterdijk ook nog te scoren 4-2..Nog geen vijf minuten later een pas weer van Mark op Michael(J) deze gaf voor ,voor de voeten van Frank en deze maakte het af 5-2.Even later nog een pas van Vabian  op EL.C deze kapt zijn man uit en scoorde de 6-2 Na de aftrap floot de Heer Goeberty voor het einde van deze zeer sportieve wedstrijd.Jongens Bedankt Zeer Vele Trouwe Supporter(S)